Vaste telefonie voor uw bedrijf

Vaste telefonie (VoiP) blijft één van de belangrijkste communicatiemiddelen voor uw bedrijf en uw klanten. Bij Business Center Rydo Telecom hebben een volledig en divers aanbod op gebied van vaste telefonie. Wij adviseren u graag over een passende oplossing om zo uw bedrijfsprocessen te optimaliseren, de efficiëntie te verhogen en kosten te besparen.

Je hebt al een goed werkende telefooncentrale en je wilt toch profiteren van de voordelen die zakelijke telefonie  te bieden heeft? Kies dan voor een  SIP Trunk. Dat is een verbinding waarbij de vaste telefoongesprekken via een internetverbinding lopen, ook wel bellen over VOIP genoemd. Een SIP Trunk biedt meer flexibiliteit; zo kun je kiezen tussen betalen per minuut, onbeperkt bellen binnen Nederland of de gehele Europese Unie.

Kwaliteit en bereikbaarheid zijn onze hoogste prioriteit. Bellen doe je met HD gesprekskwaliteit, wij leveren indien gewenst redundante verbindingen en bieden noodschakelingen wanneer de verbinding onverhoopt toch niet goed werkt.

Combineer onze zakelijke diensten zodat jij je kunt richten op je onderneming. Met onze diensten ondersteunen we op het gebied van interne en externe communicatie en  samenwerking. Van video, messaging, online vergaderen, contact center tot gewoon bellen, wij ondersteunen je zodat jij kan ondernemen

Met vaste telefonie blijft u in contact met uw klanten in Amsterdam en omgeving

Business Center Rydo Telecom helpt u om de verschillen en de voordelen van de verschillende providers in kaart te brengen, zodat u zeker weet dat u de oplossing kiest die het beste bij u past. Heeft u daarnaast ook hulp nodig bij het inregelen van de vaste telefonie bij u in Amsterdam of wilt u overstappen op zakelijk mobiel bellen? Ook dan helpen we u graag verder als expert in telecommunicatie.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u met uw bedrijf in Amsterdam overstappen op vaste telefonie of wilt u naar een andere provider? Dan helpen we u graag de juiste keuze maken. Met onze expertise en jarenlange ervaring weten we u te voorzien van onafhankelijk advies op maat. Heeft u interesse in onze diensten? Vul ons contactformulier in en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op! Bij vragen belt u naar 020-6973068 of mailt u naar info@rydotelecom.nl.