Rydo Telecom wordt verbouwd.

telecombinatie_business_center_rydo_fc-1654Voor Rydo Telecom is het de komende tijd een spannende periode. Wij gaan namelijk ons business center volledig verbouwen en vernieuwen!

Onder de naam Telecombinatie Business center Rydo zullen we in de week van 25 januari opnieuw onze deuren openen.

Als bestaande klant kunt u natuurlijk nog altijd voor, tijdens en na de verbouwing bij ons terecht voor hetgeen u van ons gewend bent.

Wat verandert er dan?

We gaan meer zakelijke diensten aanbieden, zodat we u echt in alles op het gebied van mobiele telefonie, vaste telefonie, internet en cloud een passend aanbod kunnen doen.

Ons aanbod wordt hiermee nog completer. Ideaal voor u, want we bieden alle grote netwerken en leveranciers waardoor we u nog beter van onafhankelijk advies kunnen voorzien.

Bovendien krijgen we in ons nieuwe business center veel meer ruimte voor het ontvangen van klanten en het tonen van de nieuwste producten.

U kunt elk product eerst uitgebreid bekijken en uitproberen, voordat u uw keuze maakt.

Tenslotte kunt u natuurlijk altijd bij ons langskomen op een moment dat het u uitkomt voor service, reparatie en advies.   Wij geloven dat we met het Telecombinatie Business center Rydo helemaal klaar zijn voor de toekomst en echt een toegevoegde waarde kunnen bieden voor u als klant.