Over Rydo

In September 2007 is John Kool , nadat hij 10 jaar  had gewerkt bij diversen telecom aanbieders, Rydo Telecom gestart.

(al met al beschikken wij over 25 jaar ervaring)

Nu 15 jaar later is Business Center Rydo Telecom  een dealerbedrijf in telecommunicatie, en neemt voor een heleboel bedrijven (groot & klein) de telecom  zorg uit handen. Business Center Rydo Telecom neemt de taak van telecom manager graag op zich.

Business Center Rydo Telecom  is gespecialiseerd in inventarisatie, advies, reorganisatie en implementatie van grote pakketten met meerdere  nummers. Wij kunnen u op onafhankelijke wijze perfect begeleiden bij uw keuze van een netwerk, een service provider en abonnementen.

Het wordt voor bedrijven en organisaties steeds moeilijker om de juiste oplossingen in telecommunicatie te vinden. Het aanbod is onoverzichtelijk en ondoorgrondelijk en de gevolgen van een keuze zijn veelal moeilijk te kwantificeren. Business Center Rydo Telecom  is een expert in zakelijke telecommunicatie. Als ongebonden consultant kennen wij de beste oplossingen voor vaste, mobiele telefonie, cloud of internetdiensten. Met die kennis en ervaring helpen wij onze klanten om het maximale uit hun telecom te halen. Met Business Center Rydo Telecom  is telecom geen zorgen kindje of kostenpost, maar een instrument om de strategie en het beleid van een organisatie te ondersteunen.

Vul ons contactformulier in en wij nemen geheel vrijblijvend contact met u op!