Wij maken kostbare IT-projecten toegankelijk.

Rydo Telecom vindt dat iedere organisatie – groot en klein – de kans moet krijgen om het uiterste te halen uit zijn businesspotentieel. Zonder nieuwe technologie is dat onmogelijk. Daarom bieden wij op maat gemaakte lease- en financieringsoplossingen waarmee u en uw klanten altijd de juiste IT-investeringen kunnen doen.

Diep in de buidel tasten voor nieuwe hardware is niet meer van deze tijd. Organisaties kiezen er liever voor om IT-oplossingen te financieren, leasen of te huren voor een bepaalde periode. Zo kunnen zij ondanks hun geringe budget en cashflow toch profiteren van de innovatieve technologie.

 

Hoe werkt het precies?

Voor bedrijven is er veel aangelegen hun opbouwde kapitaal en cashflow intact te houden. Daarom laten zij dure uitgaven voor IT vaak schieten, met als gevolg dat zij concessies moeten doen aan hun dienstverlening of niet meekunnen met een concurrent.

Met de Finance Solutions van Tech-As-A-Service kunnen u  dure uitgaven voor bijvoorbeeld nieuwe laptops laten financieren of leasen. U huurt of leaset de technologie en betaalt een maandelijks bedrag dat u gemakkelijk kunt dragen. Zo is het bijvoorbeeld al mogelijk om IT-uitgaven te financieren voor minder dan de prijs van één kopje koffie per dag!

De voordelen van Finance Solutions voor u én uw klanten

  • Finance Solutions bieden alternatieve manier om nieuwe technologie te gebruiken middels flexibele huur- of leasemodellen.
  • Finance Solutions bieden de mogelijkheid hoge kosten voor IT-projecten over een langere periode uit te smeren met lagere maandelijkse kosten.
  • Finance Solutions bieden organisaties de kans om innovatieve projecten uit te voeren die anders onhaalbaar zouden zijn.
  • Finance Solutions maken het mogelijk om meer IT-projecten doorgang te laten vinden, doordat de totale kosten verlaagd en verspreid worden.
 

Sneller reageren op veranderingen

Finance Solutions maken organisaties flexibeler en in staat sneller te reageren op veranderingen in de markt. Organisaties die sneller kunnen reageren hebben een grotere kans om marktleider te worden.