✔ Totaaloplossingen op maat

✔ Onafhankelijk advies

✔ Ruime ervaring in het vak

Wilt u gebruikmaken van hosted telefonie in Amsterdam? Wij van Telecombinatie Business Center Rydo kijken graag met u naar de mogelijkheden voor internetbellen. Deze vorm van telefonie is niet alleen goedkoper, maar geeft ook vele voordelen voor uw organisatie. Om deze reden helpen wij bedrijven in Amsterdam graag met het installeren van hosted telefonie zodat u en uw medewerkers kunnen bellen via de cloud.

Begeleiding nodig bij het maken van uw keuze?

De voordelen van hosted telefonie voor uw organisatie in Amsterdam

Als expert in telecommunicatie en onafhankelijke consultant helpen we u graag de beste keuzes te maken voor uw organisatie op het gebied van telefonie en internet. Wilt u kunnen bellen via de cloud bij u in Amsterdam? Dan profiteert u van een aantal voordelen. Ten eerste bent u altijd verbonden als u voor deze optie kiest, of u nu thuis bent, onderweg of op kantoor. Ook is hosted telefonie een stuk flexibeler. U heeft namelijk de mogelijkheid om nieuwe gebruikers toe te voegen en andere gebruikers weer te verwijderen. Dit maakt het bellen via de cloud heel overzichtelijk voor uw organisatie in Amsterdam. Ook bespaart u met deze vorm van telefonie op de kosten. U hoeft namelijk geen telefooncentrale aan te schaffen en te onderhouden. Dit zit nu allemaal in de cloud.

Kies voor onze expertise

Wilt u voor uw bedrijf in Amsterdam gebruikmaken van hosted telefonie en de voordelen ervaren van bellen via de cloud? Neem dan contact op met onze experts en laat ons de telefonie inregelen. Wij zorgen altijd voor de beste oplossing voor uw bedrijf. Bel ons op 020-6973068 of mail naar info@rydotelecom.nl.